Constructii civile si industriale

Privim din toate unghiurile

De la constructii rezidentiale, nerezidentiale, comerciale si industriale si pana la constructiile cu cerinte si necesitati speciale, echipele noastre sunt instruite pentru a raspunde cu succes oricarei provocari. Indiferent de anvergura proiectului, perspectiva noastra acopera toate aspectele, indiferent care este unghiul din care privim: materialele adecvate, proiectarea perfecta, lucrari realizate impecabil, rezultatul fiind imobile de locuinte colective, locuinte individuale si cu diferite alte utilizari, perfect functionale si cu estetica vizualizata de catre clientii nostri. In privinta acestor constructii civile si industriale, firma noastra este sustinuta de activitatea fiecarui departament in parte, proiectele fiind preluate si supuse ulterior mai multor procese care eficientizeaza livrarea la timpul stabilit de comun acord – planificam, proiectam, executam si livram proiectul conform cerintelor prezente in contact.

Constructii Civile si Industriale

De la constructii rezidentiale si nerezidentiale

pana la constructii speciale suntem pregatiti sa raspundem cu succes la orice provocare. Construim locuinte individuale si colective, imobile multifunctionale dar putem executa si diferite elemente structurale necesare in diferite proiecte de orice complexitate si anvergura.

Executam toata gama de lucrari – constructii civile si industriale

necesara predarii proiectelor in orice stadiu cerut de beneficiar, serviciile noastre fiind apte sa satisfaca toate reglementarile si cerintele de calitate dar si rigorile timpului. Suntem alaturi si de marii antreprenori pe care ii sprijinim in proiectele lor oferindu-le o gama larga de servicii de la inchirieri utilaje pana la preluarea in subantrepriza a unor segmente de lucrari.

Oferim o mare atentie si finisajelor

acestea fiind definitorii intr-un proiect ele punand in valoare arhitectura si executia elementelor structurale. Folosind tehnici moderne dar si metode clasice, abordarea noastra asupra finisajelor a rezultat in lucrari de o estetica impecabila si o durabilitate sporita.

Dispunem de toate resursele pentru executia intregii game de lucrari de constructii

Noi nu ne rezumam activitatea la efectuarea anumitor lucrari implicate in procesul de constructie, ci asiguram executia gamei complete de lucrari si poate putin peste, intotdeauna, pentru indeplinirea celor mai complexe cerinte de arhitectura si amenajare. Astfel, ne luam angajamentul de a preada proiectele in stadiul specificat de catre beneficiarii-solicitantii acestora, serviciile noastre garantand indeplinirea tuturor reglementarile si cerintelor de calitate. Mai mult, va garantam faptul ca proiectele realizate prin intermediul firmei noastre trec cu succes testul timpului, cu siguranta totala a utilizatorilor directi. Ne putem alatura si antreprenorilor si dezvoltatorilor imobiliari, spre a colabora in vederea livrarii la timp si la calitatea impusa, punandu-va la dispozitie:

  • gama de servicii si lucrarile corespunzatoare realizarii proiectului;
  • inchiriere utilaje si echipamente de lucru;
  • preluarea in subantrepriza a anumitor segmente de lucrari;

Ne caracterizeaza implicarea constanta si atentia sporita asupra finisajelor

Proiectele care tind spre perfectiune au un punct comun, de fiecare data: detaliile bine puse la punct. In domeniul constructiilor diferentiem calitatea prin maiestria cu care sunt executate lucrarile, finisajele realizate corect fiind marca definitorie a unui proiect deosebit din punct de vedere al elementelor structurale si a arhitecturii. Consideram indispensabile documentarea si pregatirea permanenta in ceea ce priveste domeniul constructiilor atat ca materiale fiabile, echipamente si utilaje performante, cat si ca tehnici moderne de realizare a finisajelor. Am adaptat modalitatile clasice de realizare a lucrarilor, mentinand procedurile optime, imbinandu-le armonios cu tehnologia de ultima generatie, iar rezultatele sunt remarcabile: estetica impecabila si durabilitate sporita.