Constructiile de succes sunt proiectate inteligent

Proiectele complexe realizate la cele mai inalte standarde sunt rezultatul colaborarii dintre toate departamentele de lucru. De aceea, am pus la punct un departament de proiectare si design, reunind o echipa de profesionisti – arhitecti si designeri creativi – care lucreaza impreuna cu inginerii companiei pentru a genera intotdeauna cea mai potrivita varianta de proiect, care sa corespunda fidel cerintelor clientilor solicitanti. Etapa de proiectare este momentul in care se pun bazale unei viitoare constructii care sa inspire prin rezistenta si estetica aparte.

Proiectare si design

In incercarea noastra de a realiza proiecte cat mai complexe

si personalizate am pus bazele unei colaborari cu o echipa de arhitecti si designeri creativi si am reusit impreuna sa realizam proiecte de o estetica desavarsita si functionalitate maxima, generand acea soliditate pe care orice cladire trebuie sa o inspire.

S–a dovedit a fi o extraordinara experienta

pe care dorim sa o continuam alaturi de ei, s-a dovedit ca un proiect reusit este acolo unde viziunea este corect transpusa pe un plan, iar planul bine respectat.

Trasam ideile, schitam un plan si nu ne abatem de la el

Domeniul constructiilor nu este unul in care sa te abati de la planul realizat initial. Chiar daca inovatia este binevenita, in ceea ce priveste pasii unici trasati de profesionisti in cadrul etapei de proiectare: cerintele clientilor devin in laboratorul de proiectare o viziune, care este transformata mai apoi intr-un plan. Planul astfel realizat este ghidul nostru de la prima lucrare efectuata si pana la ultimele finisaje. Existenta unui departament de proiectare si design propriu completeaza serviciile oferite de Bluart, insemnand calitatea acestora si garantia lucrarilor efectuate.

Proiectare constructii civile si industriale

Alaturi de fiecare angajat al companiei am devenit experti in furnizarea serviciilor complete de constructii si mentenanta, indiferent de stadiul de preluare mentionat de catre clientii solicitanti. Asadar, acordam servicii complete pentru constructii noi – civile si industriale – indiferent de dimensiunile vizualizate de catre beneficiari: ansambluri rezidentiale, centre comerciale, cladiri business, spatii de birouri, si o varietate de constructii industriale: hale, ateliere, depozite, fabrici si cladiri industriale.

Fiecarui proiect preluat ii este alocata o echipa de lucru alcatuita dintr-un inginer constructor, arhitect si un designer creativ care seteaza cateva intalniri in cadrul carora vor discuta pe larg cerintele clientului si necesitatile reale de constructie. Impreuna cu viitorul beneficiar, echipa de lucru stabileste toate detaliile implicate de constructie, timp de executie, materialele si utilajele de lucru si data de predare a proiectului finalizat. Departamentul de proiectare lucreaza de asemenea si cu profesionistii din cadrul altor departamente, pentru a elimina orice eroare inca dinainte de inceperea lucrarilor.