Proiectele realizate cu noi poarta garantia calitatii

Odata preluat un proiect, intreaga echipa se mobilizeaza spre realizarea optima a acestuia. Ne recomanda proiectele pe care le-am realizat, fiind apreciate la unison de catre toti clientii cu care am colaborat, drept pentru care, in majoritatea cazurilor, parteneriatul s-a extins – prin solicitarea serviciului de mentenanta civila sau industriala. Suntem atenti la detalii, aspect definitoriu pentru asigurarea unui serviciu de mentenanta care sa se ridice la asteptarile beneficiarilor.

Mentenanta civila si industriala

Grija pentru detalii si organizarea impecabila

Cu fiecare proiect desfasurat si incheiat cu succes, am reusit sa castigam increderea clientilor nostri. De aici si pana la o colaborare extinsa si de lunga durata a fost un singur pas.

Ne motiveaza beneficiarii cladirilor realizate

Si astfel am luat hotararea extinderii serviciilor noastre spre partea de mentenanta, asumandu-ne astfel si rolul de administrator al imobilelor construite.

Eficienta si operativitatea ne-au recomandat

Ca un partener de incredere si am reusit sa preluam si alte obiective. De la obiective mici ca locuinte individuale si spatii comerciale pana la hale de productie reusim cu succes sa asiguram desfasurarea in parametrii optimi a locatarilor, asigurand atat functionalitatea cat si estetica obiectivului.

Construim cu responsabilitate, pentru viitor

Cate proiecte, la fel de multe idei de realizare! Pentru Bluart, un proiect nou inseamna o caramida asezata in constructia stilului desavarsit de lucru: raspundem oricarei provocari, executam lucrari de constructii impecabile si asiguram mentenanta civila si industriala la standarde inalte. Colaboram cu antreprenori, dezvoltatori imobiliari si dezvoltatori de parcuri industriale pentru gama completa de lucrari de constructii, insa preluam si rolul de administrator al cladirilor construite. Aceasta facilitate inclusa in serviciile pe care le oferim nu doar ca aduce un plus beneficiarilor constructiilor realizate de noi, insa garanteaza faptul ca acestea sunt predate asa cum a fost stabilit in clauzele contractuale.

Pentru ce tip de cladiri asiguram servicii de mentenanta?

Suntem partenerul tau pe viata! De-a lungul activitatii desfasurate in domeniul constructiilor, ne-am extins sarcinile de lucru si daca in trecut am administrat obiective de dimensiuni mici si medii, cu cerinte reduse, in prezent ne ocupam de bunul mers in cadrul spatiilor comerciale, al cladirilor cu functionalitate complexa, de tipul depozitelor, atelierelor si halelor de productie.

Avantajele serviciilor de mentenanta includ:

  • reducerea costurilor de intretinere si reparatii, gratie sistemului de preventie implementat de serviciul de mentenanta. Bluart are capacitatea de a preveni situatiile de avarie, prin mentinerea in parametri optimi ale sistemelor de instalatii;
  • prin reglajul constant al instalatiilor sunt eliminate pierderile si implicit reducerea cheltuielilor pentru resurse energetice si de apa;
  • siguranta proprietatii si a utilizatorilor acesteia, cu beneficiul remedierii defectiunilor in timp util, fara a fi nevoie de contactarea unei companii furnizoare de astfel de servicii;
  • monitorizarea permanenta a instalatiilor si reglajul acestora pentru functionarea optima a intregii cladiri.

Serviciile de mentenanta pe care le oferim asigura toate etapele corespunzatoare intretinerii profesionale a unei cladiri:

  • controale si revizii periodice: stabilite de legislatie sau de catre producatorii instalatiilor;
  • determinarea exacta a lucrarilor si activitatile de intretinere pentru fiecare tip de instalatie: aceasta etapa vizeaza reducerea costurilor prin identificarea si remedierea disfunctionalitatilor;
  • remedierea defectiunilor: consta in efectuarea lucrarilor de reparatii sau schimbarea pieselor si elementelor care au cauzat defectiunea.