Constructii Civile si Industriale

De la constructii rezidentiale si nerezidentiale

pana la constructii speciale suntem pregatiti sa raspundem cu succes la orice provocare. Construim locuinte individuale si colective, imobile multifunctionale dar putem executa si diferite elemente structurale necesare in diferite proiecte de orice complexitate si anvergura.

Executam toata gama de lucrari

necesara predarii proiectelor in orice stadiu cerut de beneficiar, serviciile noastre fiind apte sa satisfaca toate reglementarile si cerintele de calitate dar si rigorile timpului. Suntem alaturi si de marii antreprenori pe care ii sprijinim in proiectele lor oferindu-le o gama larga de servicii de la inchirieri utilaje pana la preluarea in subantrepriza a unor segmente de lucrari.

Oferim o mare atentie si finisajelor

acestea fiind definitorii intr-un proiect ele punand in valoare arhitectura si executia elementelor structurale. Folosind tehnici moderne dar si metode clasice, abordarea noastra asupra finisajelor a rezultat in lucrari de o estetica impecabila si o durabilitate sporita.

Mentenanta civila si industriala

Grija pentru detalii si organizarea impecabila

pe parcursul tuturor proiectelor ne-au dus increderea si aprecierea clientilor, de-aici pana la colaborare extinsa nu a mai fost decat un pas.

Beneficiarii nostrii ne-au motivat

si astfel am luat hotararea extinderii serviciilor noastre spre partea de mentenanta, asumandu-ne astfel si rolul de administrator al imobilelor construite.

Eficienta si operativitatea ne-au recomandat

ca un partener de incredere si am reusit sa preluam si alte obiective. De la obiective mici ca locuinte individuale si spatii comerciale pana la hale de productie reusim cu succes sa asiguram desfasurarea in parametrii optimi a locatarilor, asigurand atat functionalitatea cat si estetica obiectivului.

Proiectare si design

In incercarea noastra de a realiza proiecte cat mai complexe

si personalizate am pus bazele unei colaborari cu o echipa de arhitecti si designeri creativi si am reusit impreuna sa realizam proiecte de o estetica desavarsita si functionalitate maxima, generand acea soliditate pe care orice cladire trebuie sa o inspire.

S–a dovedit a fi o extraordinara experienta

pe care dorim sa o continuam alaturi de ei, s-a dovedit ca un proiect reusit este acolo unde viziunea este corect transpusa pe un plan, iar planul bine respectat.